AKTUELNO

Pevačeva porodica prolazi kroz težak period, a gubitak je najteže pao njegovoj ženi.

Porodica pevača Marka Bulata u poslednje vreme prolazi kroz nikad teže trenutke. Posle afere kokain, problema sa novorođenom ćerkicom, zapaljenog automobila, Marija je ovih dana izgubila blisku osobu.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Marija je na društvenim mrežama objavila emotivan tekst o gubitku svog bliskog prijatelja sa kojim je, kako bi se reklo iz njene poruke, bila u lošijim odnosima donedavno.

Zvali su te betmen, a ja kume. Bio si jedan od najboljih ljudi koje sam znala i iskreno volela. Neko kome sam uvek mogla da se poverim, neko ko je mogao da me zasmeje kao retko ko čak i u najtežim trenucima. Beskrajno duhovit i hrabar kao niko. Sada saznajem koliko si muka imao a niko ih nije znao. Postali smo kumovi i toliko toga prošli zajedno. Kaladont, zanimljiva geografija, odlazak na Piranu sa 200 dinara. Omiljeni pevač ti je bio moj Marko a ja nikada nisam htela sa tobom. Nisi pričao sa mnom godinu dana i duša me je bolela. Patila sam za onim večerima kada smo sa Lukom sedeli na terasi i pili vino... Mocinog rođendana, a i on je otišao, našeg odlaska na more... Bože koliko mi je drago što sam imala priliku da ti kazem da te volim kao brata, što si doživeo da ti Marko peva na uvce i kući samo tebi...Hvala ti za svaki osmeh, za svaki razgovor - napisala je Marija i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

I ljudi... praštajte odmah sada i večeras! Praštajte, odblokirajte i zagrlite jer mozda nikada više nećete imati tu priliku!! Hvala ti što smo je pružili jedno drugom!!! Neka te anđeli čuvaju dobri moj kume. Živećeš u našim srcima i u svakoj Markovoj pesmi. Obećavam!!! I znam da sada vidiš šta sam ti napisala a ti nisi stigao da pročitas!!! Digital, Dijana Dijana, Luka kako gura Bojanu, ona visoka u NS... kazne za brzu vožnju... mogla bih satima da pišem! Šubara i pas u pet ujutru! Tobi koga smo krili, tvoje izmišljanje da nećeš na bata laki... Naše slike sa aparatima za pritisak... Sofija je plakala. Ostao si joj dužan pesmu a meni izlazak... ali nema veze. Volimo te puno svi - piše u dirljivoj poruci uz koju je priložila i fotografije.

Pored toga, Marija je objavila i svoju poslednju prepisku sa pokojnim prijateljem koja je potresla njene pratioce na društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Marija Bulat

#Marko Bulat

#Prijatelji

#Smrt

#pevač

#Žena

'